keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Uusia haasteita (osa I)

Parin viikon sisällä olen saanut kaksi haastetta - kiitos Inka ja Laura. Tällä kertaa skippaan muut osiot, mutta vastaan tyttöjen tekemiin kysymyksiin:


INKAN KYSYMYKSET


1. Millainen olisi täydellinen päiväsi?
Aurinkoinen ja sopivan lämmin ilma. Aamukävely aikaisin ennen aamuruuhkia, kun kaupunki on vasta heräilemässä. Kiireettömyys ja aikatauluttomuus. Ei negatiivisia/stressaavia ajatuksia häiritsemässä. Salitreeni. Läheisten seura. Tällä hetkellä siihen kuuluisi myös 30 senttinen paahtopaistisubi suosikkikastikkeillani ;). Enkä pistäisi pahaksi vaikka tapahtumapaikka olisi ulkomailla ;).

2. Mitä kaikkea olet ehtinyt harrastaa elämäsi aikana?
Tyttökerhoa, partiota ja vartiota, kuvataidekerhoa, musiikkikerhoa, ilmaisutaidon kerhoa, kansantanssia, jazzbalettia, steppiä, aerobicia, taitoluistelua, pesäpalloa, jalkapalloa, koripalloa, agilityä, kuntosalin ryhmäliikuntaa (lähinä bodypumpia, spinningiä) + ilman ohjaajaa tapahtuvana pyörä-, kävely- ja juoksulenkkejä (hetken hiihtoakin) sekä kuntosalia. 

3. Mikä on mieli vuodenaikasi ja/tai sää?
Ihan loppukevät, kun on jo lämmintä, ja luonto on puhjennut kukkaan -  kesä mielessä ja juuri saapumassa. Hyvänä kakkosen tulee sitten itse se kesä.

4. Oletko joutunut olemaan sairaalassa?
Valitettavasti :(. Läheisiä "saattamassa" ja parin leikkauksen yhteydessä (onneksi selvisin silloin vain muutamilla sairaalavuorokausilla).

5. Mitä tekisit, jos saisit ison summan rahaa?
Hankkisin PT:n ja ikuisen kuntosalikortin ;). Loput rahat menisivät arkielämän asioihin eli järkisijoituksiin. Supersummista voisi sitten riittää muuhunkin ja muillekin.

6. Mikä kotisi kohta kaipaisi uutta ilmettä?
Kylpyhuone.

7. Kerro joku paheesi.
No hitsi, edelleen (taas) ne lightjuomat.

8. Minkä ajattelet olevan kokonaishyvinvointisi salaisuus?
Olen varmaan vielä matkalla siihen…Elämässä täytyy olla kaikki osa-alueet jonkinlaisessa tasapainossa, että voi hyvin.

9. Millainen lapsuutesi oli?
Perusonnellinen: ehjä perhe, pikkuveli, kesämökkeilyä järvimaisemissa, maaseutumummolaa. Olin tunnollinen koululainen. Käytin toppahousuja ja pipoa vielä silloin, kun monilla oli jo teiniangsti päällä - itse en kokenut koskaan sellaista. Terveet kaverisuhteet ja harrastukset.

10. Mikä sai sinut aloittamaan blogin pitämisen?
Oma elämäntapamuutos kaipasi ulkoista painetta. En halunnut väsyttää ystäviäni näillä asioilla, mutta halusin kuitenkin "jauhaa" paino-, ruoka- ja treeniasioita. Ensin luin muiden blogeja. Ne saivat minut ajattelemaan asioita omalta kantiltani, ja sitten tuli tarve kirjoittaa omista ajatuksista.  

11. Lempiruokasi?
No se suurin intohimoni on varmaan nyt ja ikuisesti leipä (varsinkin tumma). Nyt taltutan leipähimoa aina silloin tällöin subilla (kotiin en vielä uskolla ostaa leipäpaketteja), johon alan selvästikin pikku hiljaa jo koukkuuntumaan ;). Lämpimistä ruuista fanitan tällä hetkellä pastaa jauhelihalla, tomaattikastikeella ja purjosipulilla.

1 kommentti:

Inka kirjoitti...

Oletpas ehtinytkin harrastaa paljon kaikenlaista. :) Kiva kun jaksoit vastailla..