perjantai 2. toukokuuta 2014

Salivappu

Blogini otsikkona oli vähän aikaa sitten Salipääsiäinen ja nyt Salivappu...Vapaat täytyy käyttää hyväksi treenirintamalla, ja vapaa-aika täytyy käyttää siihen, mistä nauttii! Tällä hetkellä oloni on paras salilla ja varsinkin salitreenin jälkeen. Koitan välttää kolmea peräkkäistä salipäivää, jotta into säilyy eikä kroppa mene tukkoon. Eilen oli kuitenkin iiiiihan pakko päästä treenaamaan. 

Vappuaattona oli vielä aika arkinen meno kaupungilla ja salilla. Vappupäivänä kahdentoista maissa oli jännä kävellä salille fressinä keskellä vappuvilinää ja osin jo aika väsähtäneitä juhlijoita. Tuli myös sellainen kutkuttava voittajafiilis: treeni kulki, krapulasta ei tietoakaan, reipas askel täynnä olevien roskaruokapaikkojen ohi. On niitä vappupäiviä meinaan tullut vietettyä myös sängynpohjalla krapulaa potien ja roskaruokaa mättäen. Kerrankin vapusta jäi tosi hyvä fiilis :).

2 kommenttia:

Jonneli kirjoitti...

Voin samaistua tuohon hyvään fiilikseen.:)Itseäni harmittaa vain vietävästi tällä hetkellä se, että minullakin piti olla eilen hyvä salipäivä ja ehdin blogiinikin kertoa että lähden salille. No joo, lähdin kyllä, mutta heti alkulämmittelyjen ja venyttelyjen jälkeen niskassani kävi jotain kesken maastavedon. Armoton jomotus yhtäkkiä ja siihen loppui mun salitreeni heti alkuunsa. Kyllä harmitti ja HARMITTAA. Pian lähden käymään lääkärissä, josko jotain droppia edes saisi. Viime yönäkään en juuri jomotukselta saanut unta.

Liikunnasta todellakin täytyy nauttia silloin kun voi!!<3 Juuri nyt en pysty varmaan edes lenkille. Aion kyllä sauvakävelyä koittaa jossain vaiheessa päivää...

aBu Papu kirjoitti...

Ihailtavaa tuollainen! :) Liikunta vaan tekee niin hyvän olon.