maanantai 12. toukokuuta 2014

16 viikkoa ja -11 kg

Itselläni oli sellainen fiilis, että kehitys on jäänyt vähän junnaamaan paikoilleen - syyllinen oli varmaan se vaakaluku 58, mikä kummitteli useamman viikon ajan. Tänään vaaka näytti kuitenkin taas hurjan paljon pienempää lukemaa. Viikkopudotus on näköjään aina mysteeri - vaihtelee, vaikka treenaa ja syö suunnilleen saman kaavan mukaan. Laskin tuossa huvikseni keskiarvon viikkopudotuksille näiden 16 viikon aikana, ja pudotukseksi tuli noin 690 grammaa viikossa, vaikka joukkoon on mahtunut plussaviikkojakin.

56,7 kg (-1,1 kg) BMI 21,6 (-0,3)
normaali paino

Eilen oli taas uusien mittojen ja mittakuvien aika. Sen verran kiirettä on tiedossa tällä viikolle, että postausta tästä aiheesta joudutte ehkä hetken odottelemaan.

5 kommenttia:

Annika Valkonen kirjoitti...

Mahtavaa, onnittelut! Mua kiinnostaisi tietää, millaisen ruokavalion olet ajatellut ottaa sen jälkeen kun pääset tavoitteeseesi? Minua jo ajatus saman ruoan syönnistä usean päivän ajan kauhistuttaa :D Eli jatkatko kana/jauheliha -linjaa 55kg jälkeenkin? :)

Päärynä kirjoitti...

Mä tykkään hirveesti ruokavaliostani ja ihan perusruokaahan tuo on eli pystyn hyvinkin loppuelämäni kuvittelemaan noilla raaka-aineilla - toki jatkossa ei tarvitse joka päivä samanlailla syödä, vaan voi käyttää mielikuvitusta, jos siihen on halua (mä kun ole keittiöihmisiä, en jaksa kauheasti kokkailla) ja kun kalorimäärät kohoaa voi monipuolistaa annoksiaan. Olisi mulla nytkin laajempi skaala vaihtoehtoja PT:n ravinto-ohjeissa, mutta nuo ruuat ovat nyt ne, mihin olen tykästynyt ja siksikin jämähtänyt. Kalaa en voikaan syödä, joten liha on jatkossakin kanaa tai nautaa. Määriä täytyy pikkuhiljaa sitten lisäillä ja viilata, mutta sitäkin katson tarkemmin sitten PT:n kanssa.

Päärynä kirjoitti...

Siis: mä kun EN ole keittiöihmisiä…. (yksi sana tipahti pois muokatessa edellistä kommenttiani).

aBu Papu kirjoitti...

Jes, onnea jälleen kerran! :) ihan mahtavuutta lukea tällaisista onnistumisista!

Inka kirjoitti...

Upeaa tulosta! Kerrassaan hienoa.