lauantai 10. toukokuuta 2014

Salille selviytymään

Elämä on lyönyt taas muutaman kapulan rattaisiin, ja alan olemaan jälleen kerran jaksamisen äärirajoilla, mutta tiedättekö mitä? Päällimmäinen tunne on "PAKKO PÄÄSTÄ SALILLE" eikä "Nyt loputtomasti lohtumättöä". Kun ahdistus iski, tuli ihan todellinen pakkotunne, että en selviä ilman salia! Eli jos jotain positiivista haetaan, niin on tässä jonkinlaista muutosta ajattelumaailmassa tapahtunut…


2 kommenttia:

Zella kirjoitti...

Tuo mahtaa olla niin hieno fiilis; itselläni on edelleen aika automaattinen reaktio rynnätä jäätelöostoksille, jos on mieli aivan mustana, ja haluan todellakin kasvaa tästä ajattelu- ja toimintatavasta irti.

Halit ja tsemppiä jaksamiseesi, toivottavasti aurinko taas paistaa pian ja elämän nurja puoli kääntyy positiiviseksi :) Ainakin edesautat itse sitä tuolla loistavalla asenteella !

Päärynä kirjoitti...

On kyllä upeaa huomata tällainen muutos omassa toimintamallissa. Tämä ajattelutapa voi todella olla suuremmanluokan ratkaisu ongelmiini ja todellinen kulmakivi elämäntapamuutoksessani. Toivotaan, että tämä olisi pysyvä muutos.

Tänään menin siis salille huonosti nukutun yön jälkeen. Olo oli tuhat kertaa parempi salin jälkeen :). Eikä pienintäkään mielitekoa ole tullut.