maanantai 5. toukokuuta 2014

Uusi kilolukema

57,8 kg (-0,6 kg) BMI 22,0 (-0,3)
normaali paino

Painolukema alkoi luvulla 58 jo kolme ja puoli viikkoa, joten oli ihan virkistävää, kun vaa'assa näkyi vaihteeksi uusi luku. Melkein miinus 10 kiloa tämän vuoden puolella, sata grammaa jäi uupumaan tuosta rajapyykistä. Viimeksi painoin näin vähän puolitoista vuotta sitten.


3 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Vautsi vau. Miten itsekin sitten joskus saisi noin hyvää tulosta tahkottua kuin sinä.

Mie ite kirjoitti...

Moikka!

Upeasti etenee sinun projektisi, onnittelut!

Minä starttasin uuden SuperDieetin maanantaina jonkin aikaa harkittuani asiaa. Omin avuin en vanhoilla ohjeilla päässyt alkuun, mutta nyt ohjeita uusittu, niin se oli hyvä porkkana mulle :)

Olen siis laiminlyönyt lihaskuntoni täysin, aerobista tehnyt kyllä jonkin verran talven aikana. Kyllä ihan itku pääsi kun tänään tein ekan kotitreenin... mutta tein kuitenkin. Joskopa sitä tästä taas, en tiedä vielä aktivoinko Kropparemppaa asian tiimoilta, katsotaan.

Tsemppiä sinulle!!

Päärynä kirjoitti...

Mie ite:

Kiva kuulla susta. Olenkin käynyt useasti kurkkaamassa, josko blogiisi olisi ilmestynyt uutta tekstiä.

Ymmärrän, että omin avuin ei ole helppoa lähteä liikkeelle (varsinkin huomioiden lähipiirisi raskas menetys). Hienoa, että aloitit nyt SuperDieetin, toivotaan että siitä on apua treeniasioissasi. Oikein kovasti treenitsemppiä sinne ja tietenkin jakseluja muuhunkin eloon.