perjantai 9. toukokuuta 2014

Sovituskoppikammo häviämässä

Kokeilin kauppareissulla huvikseni mekkoa, jollaiseen en uskonut koskaan mahtuvani, malli oli nimittäin todella vartalonmyötäinen. Mutta kuinkas kävikään? Mahduin kuin mahduinkin mekkoon, jopa kokoon S!!!! Kauppa olikin Prisma, koot siis ihan normaaleille täti-ihmisille, ja alaosa oli tehty tosi venyvästä kankaasta. 


Napakka yläosa istui täydellisesti, mutta sivuprofiili ei ollut vielä mahan kohdalta sellainen, että lähtisin tuolla vaatteella ihmisten ilmoille. Alaosan möykkyisyyskin harmitti. Kaiken kaikkiaan olin kuitenkin todella ihmeissäni, kun mekko ylipäänsä meni päälleni ja näkykin menetteli. Vaate jäi kuitenkin kauppaan, koska nyt ei ollut tarvetta tuollaiselle mekkoselle, vaan tein sovituksen vain testimielessä.

Sovituskoppikammo alkaa muuten selvästi helpottamaan, kun peilistä katsoo jo ihan mukavan näköinen nainen :).

7 kommenttia:

aBu Papu kirjoitti...

Mahtavaa! :) Saat kyllä olla niin ylpee itsestäs jo tässä vaiheessa, oot saavuttanut niin paljon!

Johanna kirjoitti...

Hienoa! Tuo sovituskoppikammo on kyllä niiiin tuttu tunne.. No, ehkäpä se tosiaan häviää vielä jonain päivänä täälläkin, sitä kohti :).

Laura kirjoitti...

Näyttää kyllä hyvältä! Saat todellakin olla ylepä itsestäi :)

Lilierika ajattelee kirjoitti...

Olet tehnyt hurjasti töitä! Blogiasi on hauska seurata. Mekko näyttää jo todella hyvältä, älä ole liian kriittinen: Etelä-Euroopassa kaikki naiset laittavat itsensä mekkoihin, tiukkoihinkin. Ole vain rohkeasti itsesi mekossa johon mahdut! :)

Päärynä kirjoitti...

Kiitos kannustuksista :)

Sarah Suomalainen kirjoitti...

No tietysti kehtaisit mennä tolla kropalla mikä vaan mekko päällä ihmisten ilmoille!

Tuossa aiempi jo kommentoi, että muualla maailmalla kaiken maailman "kurvikkaat" tädin pukeutuvat naisellisiin mekkoihin.

Ainahan voi keksiä tilaisuuksia, kun löytyy kiva mekko.

Anonyymi kirjoitti...

Olet tosi hienosti laihtunut ja tiivistynyt!Olet hyvä tsemppi-esimerkki.
Lukija