maanantai 19. toukokuuta 2014

Pudotusta se on pienikin pudotus

Viimeisen parin kuukauden aikana yli kilon viikkopudotusta on seurannut plussaviikko. Tällä kertaa kävi kuitenkin toisin, ja paino laski sata grammaa. Viikko oli haastava: liikuntaa harrastin vähän ja kuitenkin söin normaalin treeniviikon mukaisesti, stressasin todella paljon jne. Olen siis enemmän kuin tyytyväinen, että paino ei noussut.

56,6 kg (-0,1 kg) BMI 21,6 (+/-0)
normaali paino

Olen vieläkin vähän "unessa", mistä esimerkkinä se, että tänään unohtui kännykkä ja pankkikortti kotiin (tätä en muista koskaan tapahtuneen). Salille kuitenkin löysin ja tällä kertaa olin pakannut kaikki salikamatkin mukaan ;). 

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, olen itsekin unelmapainoni tavoittelija. Sulla näyttää menevän ihan kivasti, tsemiä sinulle! Haastoin sinut blogissani: http://runfatkidrun.vuodatus.net/ Jos kiinnostaa osallistu haasteeseen! (:

Päärynä kirjoitti...

Kiitos tsempistä ja haasteesta. Käyn jossain välissä kurkkaamassa millainen haaste on ja muutenkin blogiasi.

Hetkia ja juoksuaskelia kirjoitti...

Hienoa, että arkiset jutut on tulleet takaisin, kuten nyt vaikka sali. Sulla menee kyllä niin ihailtavasti, että kateeksi käy. Ehkäpä mä palkkaa sut omaksi pt:ksi sitten syksyllä. ;)

Päärynä kirjoitti...

Kaikki kahden blogivuoteni kompastuskivet huomioiden, ihmettelen kyllä itsekin, että miten tämä nyt voi onnistua ja olla jopa jossain määrin helppoa. Oisko tämä nyt sitten sitä todellista elämäntapamuutosta ;). Neuvotellaan vaan niistä palkkausasioista sitten kun olet saanut tärkeimmän asiat hoidettua ;) ;)

Hetkia ja juoksuaskelia kirjoitti...

:)