torstai 31. lokakuuta 2013

Saapikkaat

En ole tainnut ennen kertoa, mutta olen aina inhonnut pohkeitani. Sanonkin niitä pullamössöpohkeiksi. Sitä ne ovat aina olleet: löysät, isot ja yleensä broilerinvalkoiset. Tällä hetkellä niissä on myös ihan silmin nähtävää selluliittia! Hoikimpinakin kausina pohkeeni/nilkkani ovat muodottomat ja vaikka hameita voisi muuten käyttää, pohkeet ovat yleensä latistaneet kokonaisuutta.

Viime talven iloa.

Pohjeongelmani ottaa päähän erityisesti silloin, kun kaupassa on vaan todettava, että saapikkaiden vetoketjut eivät mene kiinni. Viime talven laihtumisen tuoma suurin ilo taisikin olla se, että sain kun sainkin jotkut saapikkaat (ne, missä on joustavaa kuminauhaa varressa) mahtumaan jalkaani. Jossain vaiheessa jopa lahkeet mahtuivat saappaan varren sisäpuolelle. Se oli minulle itselleni suurin ja konkreettisin todiste laihtumisestani. Ostinkin sitten parit saapikkaat ja huopikkaat (nekään eivät ennen menneet jalkoihini). Arvatkaa vaan mahtuvatko ne nyt jalkaani? Alkutalvi mennään siis ainakin varrettomin jalkinein :(. 

5 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Saman ongelman kanssa painitaan :( Mutta ei painita kauaa, sillä me tytöt tehdään töitä sen eteen, eiks vaan? :)

Eli kirjoitti...

Sama täällä :(
Onneksi nyt ei tartte pohtia tätä ongelmaa, kun tarvitsen ainoastaan sandaalit :D

Manna Masu kirjoitti...

Voi kyllä, saappaat ovat ihania (ylipäänsä kaikki pitkävarrelliset kengät) mutta niiden sovitus tuottaa tuskaa täälläkin. Ärsyttää kun kenkien valmistajat tekevät saappaista parhaimmillaan niin kapeita että niihin ei mahdu kuin hyvällä lykyllä käsivarren paksunen tikkukoipi. Ja sen kun saavuttaa niin ei kyllä enää muu kroppa näytä kauniilta. Nytkin enää 2 kiloa ylipainoisena sain tänä syksynä taas todeta että eipä vieläkään mee saappaat kivuttomasti jalkaan ja pitäisi vielä laihtua varmaan 5-10kg että tiettyjen kenkämerkkien kengät menis jalkaan. Ihan älytöntä! Kyllä kaiken muotosten ja kokoisten naisten pitäs saada nauttia naisellisista saappaista mm. hameiden ja mekkojen kanssa! Mur!

Anonyymi kirjoitti...

Hitsit, en muista enää kyseisen nettisivuston osoitetta, mutta kolmisen vuotta sitten tilasin saapikkaat, joiden varsi tehtiin oman pohkeenympärysmitan puitteissa. Ja tuo ei ollut edes mitenkään kallista, aivan normaalihintaiset saappaat - muistaakseni tulivat Englannista....ainoa miinus, että ei siellä kymmeniä erilaisia kenkiä ollut, mutta löytyi ainakin silloin mieleiset. Ehkä googlettamalla voisi jotain vastaavaa löytyä ?

Päärynä kirjoitti...

Oho...semmoisiakin on - syytä ollakin ;)