lauantai 5. lokakuuta 2013

Salisynkkyyttä

Ulkona on jo synkkää ja näköjään myös salilla. Huomasin tänäaamuna treenatessani, että näin vain tummuutta ympärilläni. Oli pakko oikein laskea: 14 miestä, joista kolmella oli tummanharmaa paita ja lopuilla musta!!!!!! Höh...eikö pirtsakkaampia värejä enää ole? Toisaalta, hiki ei erotu niin hyvin mustasta paidasta ;).


Tuli mieleen, kun joskus viime vuonna eräs nainen tuli oikein kysymään minulta, että oliko pinkki sen hetken muotiväri salivaatetuksessa, koska kaikilla salilla silloin treenanneilla naisilla oli vaaleanpunaiset paidat. No, oma paitani oli pari vuotta vanha, joten en osannut sanoa sen hetkisestä trendistä mitään. 

Eipä noihin salivaatteisiin juuri yleensä kiinnitä huomiota, mutta joskus joku yksittäinen asia voi pistää silmään. Oman pukeutumiseni määrittää ennemminkin mukavuus kuin muodikkuus enkä ehkä siksi kiinnitä muiden salivaatteisiin juurikaan huomiota. Toiset ovat sitten tarkempia, kuten viime viikon iltapäivälehdet toitottivat: eräs julkkis kun oli kuvannut kanssatreenaajaa salilla ja levittänyt kuvaa tämän treenivaatetuksesta Facebookissa (törkeää!). Tuon seurauksena minunkin salille ilmestyi heti seuraavana päivänä ohjeistus salilla valokuvaamisesta.

Ei kommentteja: