maanantai 21. huhtikuuta 2014

Plussaa

Kuten viimeksikin, kun painoa lähti viikon aikana 1,3 kiloa, samoin tällä kertaa seuraava viikko oli painon suhteen tosi vaihteleva, ja lopulta tultiin plussan puolelle: alimmillaan paino oli 58,3 kiloa ja nyt ylimmillään 58,9 kiloa.

58,9 kg (+0,2 kg) BMI 22,4 (+/-0)
normaali paino

Pääsiäisviikon ruokailuissa oli muutamia poikkeamia normaaliin verrattuna: 1 kokonainen paahtopaistisubi, 1 pääsiäismuna 20g, 1 proteiinipatukka, 1 ruisleipäpalanen ja 1 kananmuna. Huomioin nämä ruokailuissa siten, että päivittäiset kalorit olivat jotakuinkin normaalitasolla. 

Nyt jatketaan sinnikkäästi rutiineja ja odotellaan mielenkiinnolla ensi maanantain lukemaa. Ensi viikollahan on myös vappu eli toukokuun tavoitepunnituspäivä. Eiköhän se tavoite (59,5 kg) aliteta helpostikin, mutta millä lukemalla, se jää nähtäväksi.

2 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Jos kävisit vaa'alla vain joka toinen viikko. Tiputusta olisi aina. :)
Mun blogissani on muuten haastetta, jos haluat vastailla.

Päärynä kirjoitti...

Inka:
Kävin kurkkasemassa haastetta - ainakin noihin sun kysymyksiin koitan vastailla :).

Vaa'an kyttääminen ei ole hyvä asia, mutta on tullut paha tapa pomppia vaa'alla koko ajan, kun lukemat ovat alkaneet miellyttämään ;). Toisaalta näin pysyn skarppina homman kanssa. Tokikaan ei ole tarkoitus loppuelämää tällä tavalla viettää, mutta ny fokus on aikalailla tavoitteissani, sitten tasapainotusvaiheessa järkeistytään ;).