perjantai 18. huhtikuuta 2014

12 vuotta sitten

Jälleen kerran uusi kroppakuvapostaus ;). Löysin nimittäin vanhojen perinteisten paperivalokuvien joukosta elämäni ensimmäiset mittakuvat. Kuvat ovat melkeinpä tasan 12 vuoden takaa, seuraavat otettiinkin vasta seitsemän vuotta myöhemmin. Tässä siis vertailua lähes samanpainoisesta kropasta 12 vuoden aikavälillä:

4/2002                             4/2014
59 kg  BMI 22,5                  58,5 kg   BMI 22,3
normaalipaino                                      normaalipaino 

Vuosituhannen vaihteen tienoilla painoin 51-54 kiloa. Sitten iski burnout, ja painoni nousi. Nuo kuvat on otettu siinä vaiheessa, kun lopulta irtisanouduin työpaikastani, ja suunnitelmissa oli jo uudet opiskelukuviot. Kuvien oli tarkoitus olla ennen-kuvia matkalla parempaan elämään. 


Koko elämän muuttuminen (pääsykoestressi, muutto uudelle paikkakunnalle ja parisuhteen kariutuminen) johti kuitenkin siihen, että painoni nousi yli 60 kilon, ja sillä puolella se pysyikin - muutamaa hetken poikkeusta lukuun ottamatta - ihan tämän vuoden alkuun asti. Tässä tehdään siis koko ajan uutta historiaa, kun aion nyt lopullisesti pysytellä viitosella alkavissa painolukemissa!

5 kommenttia:

Sarah Suomalainen kirjoitti...

Voi, pitäisikin kaivaa jostain bikinikuviani 80-luvulta... Sen jälkeen en ole niitä käyttänyt... ihan syystä. No, olin tuossa joskus 1999 vielä ihan ok kropaltani, mutta jostain syystä en bikineitä käyttänyt.

Vaikka ei kroppa ole vielä sellainen kuin haluaisin, aion ostaa tälle kesälle bikinit. Ihan rohkeesti.

Mukavaa pääsiäistä sulle!

Päärynä kirjoitti...

;) Mä käytän mieluummin biksuja, kun koko uimapuku oikein korostaa mahan kohtaa. Mutta enpä paljon ole julkisilla paikoilla biksuissa kulkenut…lähinä vaan mittakuvia otattanut ;).

Hyvää pääsiäisen aikaa sinnekin!

Laura kirjoitti...

Oho, onpas siinä muutosta kerrekseen! Etenkin kiinnityi hartiaseutuun, sillä sulla oli tuossa 2002 kuvassa tosi vino hartialinja (taidat kantaa laukkua vasemmalla olalla enimmäkseen?), joka on korjautunut hieman uusimpaan kuvaan. Tokihan siellä on muitakin muutoksia nähtävissä, mutta tuo oli se, mihin ensimmäisenä mun silmä kiinnitti huomion :)

Päärynä kirjoitti...

Laura: Taitaa tuossa vanhassa kuvassa olla muutenkin huonompi ryhti. Ja juu…tuota vinoa hartialinjaa ei voi olla huomaamatta!!!! Onneksi nyt näyttää jo paremmalta.

RockDoll kirjoitti...

On kyllä eroo! Niin se vaan on ettei paino kerro kaikkee. Paljon kapeempi vyötärö ja upee hartialinja nykyään.