maanantai 10. helmikuuta 2014

Hyvä suunta

63,9 kg (-1 kg) BMI 24,4 (-0,3)
normaalipaino
Tämä painolukema on pelkän runsaan - mutta terveellisen - ravinnon ja lepäilyn tulosta. Kolmen viikon aikana olen nyt saanut pois 3,8 kiloa. Samassa ajassa mieheltäni on lähtenyt vähän yli viisi kiloa. Kumpikin on sairastellut, joten treenit eivät ole sujuneet suunnitelmien mukaan. Syömiset sen sijaan on ollut helppo hallita - yhtä köyttä kun vedetään. Täällä ollaan siis arvatenkin tosi innoissaan uusista elämäntavoista. 

5 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Huikeeta! Hyvä hyvä!

Päärynä kirjoitti...

On kyllä huikeeta :). Kyllä tämä vaan tuo lisätsemppiä.

Eipä ole aiemmin samaa tahtia alentunut paino. Olisiko voinut vaikuttaa se, että tuon verran mikä nyt on lähtenyt tuli joulukuun ja tammikuun aikana aika pienessä ajassa. Jos nuo pläskit ei sitten ehtinyt kunnolla kiinnittyä ja siksi lähtevät helpommin ;).

Laiskiainen kirjoitti...

Hienoa! Ruokavaliolla se suurin pudotus tulee, joten ei hätää vaikka liikunnat joskus jää. Itse oon vaan huomannu, että kun liikkuu, niin on helpompi syödä järkevästi.

Tsemppiä!

Pumpulipallo kirjoitti...

Vautsi mikä tulos! Hienoa, että miehesi on mukana tukemassa elämäntavassasi :)

Tsemppiä!

Manna Masu kirjoitti...

Hienosti ropsahti, onneksi olkoon! :) Onnistumisista tulee kyllä hyvä motivaatio ja ylipäänsä kiva fiilis jatkaa eteenpäin :) Lepokin tosiaan auttaa laihtumaan, tuli huomattua itekkin flunssan ja liikkumisen kourissa - kilot vaan ropis :) Vähemmän ressiä ja enempi lepoa niin pysyvät mokomat poissakin :)