lauantai 8. helmikuuta 2014

Ei jaksaisi enää odottaa


En saanut vieläkään lähteä salille - toisin sanoen ei huolittu mukaan, kun yskin vieläkin liian kovasti. Täytyy itsekin myöntää, että yskäkohtaukseni ovat sitä luokkaa, että saisin kyllä kanssatreenaajilta pahoja katseita, mutta mitä jos tämä jatkuu vielä päivätolkulla? Nyt alkaa jo risomaan tämä oleilu. Josko huomenna tai ylihuomenna…

3 kommenttia:

MiinusKymmenen kirjoitti...

Oi voi :-/ Mutta parannathan itsesi kunnolla ennen treenien jatkamista! Itse kerran yksin muutaman viikon ja sitten kun vihdoin menin lääkäriin, oli päällä kaksi eri keuhkopöpöä, olin saikulla kaksi viikkoa ja sain karmean hevoskuurin antibioottia, ja toipumiseen meni kaksi kuukautta.

maiju kirjoitti...

Koita vaan olla kärsivällinen... kyllä se siitä... Tiedän kyllä tunteen kun ei vaan pääse treenaamaan... Kyllä sä paranet.

Päärynä kirjoitti...

Koitetaan kärsiä kärsivällisesti ;). Jotenkin vaan tuli pahaan saumaan koko homma, kun olin saanut kerättyä tosi tsempin ja motivaation ja sitten kaikki keskeytyi. Kai mä pelkään, että sitten on taas vaikee lähteä liikkeelle, jos tässä joutuu kauankin olla pois salilta.