torstai 19. kesäkuuta 2014

Kesä 2013 vs. kesä 2014

Vasemman puoleiset kuvat ovat viime kesältä, melko tarkalleen 10 kiloa sitten. Osa kuvista löytyykin viime heinä- ja elokuun kirjoituksista Voihan pläski! ja Puristaa. Oikealla puolella on tämän kesän vastaiskut samaisille kuville. Kuvissa on hitusen erilainen kuvakulma ja ryhti, siksi mittasuhteet näyttävät vähän erilaisilta. 

kesä 2013                      kesä 2014
n. 66 kg   BMI 25,2           n. 56 kg   BMI 21,3
lievä ylipaino                                normaalipaino 

Kun katson vanhoja kuvia, voin todellakin ymmärtää oman tuskaisuuteni aina liikkeelle lähtiessäni: Mikä vaate mahtuisi päälle? Mikä puristaisi vähiten? Mikä peittäisi eniten? Enää ei purista, ja olen todella tyytyväinen muutokseen :). 


Osa vaatteista on käynyt jo reippaasti liian isoiksi, esimerkiksi alla olevat housut eivät pysy enää päällä, vaan roikkuvat kuin mitkäkin hiphopparin housut, ja paidat ovat todellisia kaapuja, joita ei liian löysien ja paljastavien kaula-aukkojen takia voi enää käyttää.


Viime kesänä yllä olevan paidan alaosa jäi jumiin tuohon kohtaa, alareuna kiristi ikävästi, ja yläosa jäi pussille. Nyt alaosa roikkuu vapaana.

10 kommenttia:

Embbe kirjoitti...

wau! upeeta :)

Laura kirjoitti...

Hieno muutos!

Inkeri kirjoitti...

Hienoa!

Anonyymi kirjoitti...

Wau, ihan huikea muutos! Ihailen suuresti :)
Tällaiset postaukset on tosi mielenkiintoisia ja motivoivia.
Sanni

Jonneli kirjoitti...

Voi miten hienoa, bravo!:)

Päärynä kirjoitti...

Täytyy myöntää, että itsekin tajusin muutoksen kunnolla vasta uudet vertailukuvat nähtyäni näin vierekkäin vanhojen kanssa.

Olen niin kiitollinen, että kuvat on noin päin eikä niin että olisin taas lihonut. Saan ja JAKSAN nyt nauttia olostani. Nuo vanhat kuvat näyttävät ahdistavilta ja olin aika ilotonta seuraa niihin aikoihin - nyt tuntuu, että vihdoin jaksan itseäni ja muita :).

maiju kirjoitti...

Mahtavaa, kyllä on upea muutos. Näytät kyllä NIIN timmiltä.

Päärynä kirjoitti...

Kiitos vaan! Täytyy muistaa, että nuo uudetkin kokovartalokuvat on otettu aamulla eli vatsa tyhjillään, kun edellisestä syömisestä on se 10-12 tuntia. Päivänaikana masu on kyllä enemmän pullollaan. Toki ero on huima viime vuoteen!

Noora kirjoitti...

Aika kommeeta kateltavvaa siunkii muutos! Wau! =)

Päärynä kirjoitti...

Kiitos Noora =)