perjantai 18. heinäkuuta 2014

Onnellinen

Nyt noin pari viikkoa minulla on ollut tosi hyvä fiilis omasta kropasta ja kaikesta olemisesta, vaikka paino on tosiaan noussut ja liikun epäsäännöllisemmin. Olen nauttinut sekalaisesta liikkumisesta: salia, pyöräilyä, pesistä, frisbeetä, juoksua ja golfia. Vähän kaikkea, ilman ennakkosuunnitelmia ja fiiliksen mukaan. Esimerkiksi tänään heräsin tunnin etuajassa, mutta en malttanut enää nukkua, vaan lähdin 5 kilometrin juoksulenkille, ja nyt veri vetää 1-2 vuoden tauon jälkeen bodypumppiin, joten sitä sitten seuraavaksi. Olen jotenkin into piukassa kaikesta :).


Olen höllännyt monin tavoin:  Treffasin kaverin salitreenin sijaan, vaikka treenilaukku oli jo pakattunakin. Pesiskentältä menin nauttimaan HYVÄLLÄ OMALLATUNNOLLA jäätelöä (makuina Redbull ja vaahtokarkki!). Aika ihana tunne, kun oleminen tuntuu tasapainoiselta ja rennolta. Aion kyllä palata tavoitteellisempaan treenaamiseen ja syömisrutiineihin lomalta palattuani, mutta yritän säilyttää tämän sisäisen rauhan silloinkin. 

En pysty edes muistamaan, koska minulla olisi ollut vastaavaa fiilistä. Aina on ollut herkutellessa huono omatunto, mennyt herkuttelut överiksi ja painon lisääntyessä alkanut stressaamaan ja ahdistamaan. Nyt olen pystynyt nauttimaan ilman övereitä tai stressiä. Tämä olo voi olla vain väliaikainen onnentunne, mutta ainakin askel parempaan. Olisiko tämä nyt yksi osoitus siitä, että olen tekemässä tässä ihan oikeaa elämäntapamuutosta, enkä vain laihduttamassa :).

2 kommenttia:

Sarah Suomalainen kirjoitti...

Ihana kuulla hyvästä olostasi. Siihen me kaikki pyritään.

aBu P kirjoitti...

Näyttää mahtavalle ja kuulostaa aivan mahtavalle! Voisi todeta, että kova työ on nyt todellakin palkittu! :) NAUTI!