keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Kahden kuukauden muutos


Koska Muutoskuvat -sivun valokuvat ovat niin pienikokoisia, tässä vielä kerran (koittakaa kestää) viimeisimmän "treenikauteni" kehitys. Kuvien aikana on kulunut 9 viikkoa, ja kuvat on otettu kuukauden välein kiloissa n. 67,7 kg, 63,2 kg (-4,5 kg) ja 61,7 kg (-6,0 kg).

        
Tammikuun taikinakroppa on tiivistynyt vähän joka puolelta, muodot ovat kuitenkin tallella. Kun kuvaa zoomaa tarpeeksi, niin huomaa, että reidet osuvat nyt enää vain vähän yhteen.


Mahan ja pepun ulkoreunan välinen etäisyys ei ole enää niin suuri, ja jes maha on sisempänä kuin rinnat ;). Koko asento on paljon ryhdikkäämmän näköinen, kun pahimmat ulokkeet ovat pienentyneet. 


Näistä kuvista näkee mielestäni parhaiten kiinteytymisen: reisien välinen rako ulottuu ylemmäs, selän ja kyynärpäiden poimut ovat hävinneet/pienentyneet, persposket ovat hallitumman muotoiset, biksut istuvat jo paremmin, selluliitti ei erotu ainakaan tuossa valossa yhtä hyvin ja takapuolen puolesta välistä alkava sivu-ulkokaari on loiventunut.
   
Kaiken kaikkiaan silmin havaittavaa muutosta on mielestäni vain polvien ja rinnuksen välisellä aluella. Jatkossa keskitymme PT:n kanssa alakropan kiinteytykseen ja yläkropan lihaksistamiseen, jotta päärynämuoto saadaan katoamaan kokonaan.

Kesäkuun alkuun on yhdeksän viikkoa. Kuvista saa vähän käsitystä siitä, millaisiin tuloksiin sellaisessa ajassa voi päästä ihan kohtuu treenillä (kevyttä kävelyä ja neljä kertaa viikossa salia) ja terveellisellä ruokavaliolla. Jos siis vielä vasta haaveilet muutoksesta, niin tässä vähän tsemppiä, että  ennen kesää ehtii vielä ainakin tuon verran tiivistymään ;). 

3 kommenttia:

aBu Papu kirjoitti...

Niin ihanaa lukea tällainen postaus! Olet mennyt niin hurjasti eteenpäin. Samalla tavalla vaan jatkat, mahtavaa! :)

Embbe kirjoitti...

Wou, hyvältä näyttää :)

Päärynä kirjoitti...

Kiitos aBu Papu ja Embbe :)