tiistai 2. syyskuuta 2014

Kroppakateus

Nyt on iskenyt hirvittävä kroppakateus! Kadehdinnan kohde ei olekaan kuka tahansa, vaan ihan minä itse...tai siis se alkukesän minä. Vasta Vaateinventaario -postausta jälkeen päin lukiessani olen tajunnut, että minullahan oli sen postauksen kuvissa jo aika hemmetin hyvä keskikroppa! Tämän postauksen kaikki kuvat ovat nyt niitä kadehdittavia kuvia, jotka on otettu kesäkuun puolessa välissä. Näiden kuvien jälkeen vyötärölle on tullut +4,4 senttiä ja keskikropan kapeimmalle kohdalle +3,1 senttiä.


Siis minun keskivartalo noissa kuvissa!!! Eikös tuossa ole havaittavissa näkyviä lihaksiakin? Pää ei tosiaan tainnut olla ihan muutoksessa mukana, koska kesäkuussa en tajunnut yhtään, kuinka hyvässä kunnossa olinkaan. Nytkin on vaikea tajuta, että tuo on oma kroppani. Siis hellou! Olen kade!!!


Totta kai harmittaa, että nyt ollaan taas kaukana tästä. Toisaalta tiedän nyt, että minunkin on mahdollista saada aikaiseksi tuollainen masu ;). Omassa mittapuussani tuo on jo aika unelma, vaikka kuvien ottamisen aikaan se ei tuntunut miltään ja haaveksin vielä tiukemmasta kropasta.


Alakroppahan on murheenkryynini, ja sen suhteen olen jatkuvasti epäuskoinen ja epätoivoinenkin - tuntuu, että sitä ei timmiksi saa enää koskaan. Kaventunut toki olen siltäkin osin, mutta varsinkin reidet ovat pääosin löysää läskiä. Keskivartalon suhteen voin kuitenkin olla varma, että kuvien kunto on mahdollinen jopa minulle. Kun vaan pysyn terveellisellä linjalla, voin saavuttaa tuollaisen vatsanseudun suht nopeastikin. Viimeksi siihen meni aikaa nelisen kuukautta, mutta nyt lähtötilanne on huomattavasti parempi.

5 kommenttia:

Eli kirjoitti...

Mullekkin on käynyt näin... nyt katson vanhoja kuvia ja ihmettelen että olempa ollut hoikka :o Haluan sen vartalon takaisin!! Miten sitä ei silloin näe, kun on siinä hyvässä kunnossa? Kai se on vaan se, että aina haluaa enemmän. Ei osaa olla tyytyväinen mitä sillä hetkellä on :-)

Päärynä kirjoitti...

Näinhän se on..ihminen ei kai koskaan ole täysin tyytyväinen itseensä :/. Lupaan, että en valita, kun olen taas takaisin tuossa kunnossa ;)

Anonyymi kirjoitti...

ihmisen mieli on erikoinen. todella hyvä masu/vartalo muutenkin, ja hyvä huomio sinulta nyt nähdä, mihin pystyt! you can do it! siihen minäkin tahdon uskoa omalla kohdalla...
Tsemppiä!

Sarah Suomalainen kirjoitti...

Oot kyllä tosi hoikkis!

Päärynä kirjoitti...

Tämän postauksen kaikki kuvat ovat nyt niitä kadehdittavia kuvia, jotka on otettu kesäkuun puolessa välissä. Noiden kuvien jälkeen vyötärölle on tullut +4,4 senttiä ja keskikropan kapeimmalle kohdalle +3,1 senttiä - enää en ole yhtä timmi ollenkaan.