sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Viikko 35

Tämän viikon alku meni kivasti, mutta sitten tuli sellainen ahdistus ja fyysinen olo, että en enää kyennyt harrastamaan liikuntaa. Jo pitempään tässä on ollut yksi terveysongelma, joka nyt paheni niin, että tällä hetkellä en pysty enää edes ajattelemaan mitään muuta kuin sitä ja olen siksi todella ahdistunut. Samalla tuli oikein konkreettisesti taas huomattua, kuinka ahdistuneena jätän tavallisen ruuan kokonaan syömättä, ja se vähä, mitä saan kurkusta alas on epätervellistä. Ensi viikolla on lääkäri, ja taidan pitää  hiljaiseloa näissä liikunta-/punnitusjutuissa, kunnes asiat selvenevät, ja saan taas terveysasiat kondikseen.
Liikuntaan olen saanut nyt kavereista sellaisen tsemppiporukan, että kunhan tästä saan treenit käyntiin mennään yhteistuumin sata lasissa :).

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä! Kokemuksesta tiedän, että tuollainen huoli voi olla melkoisen musertavaa. Terveys on niin tärkeä juttu. Sen tuppaa helposti unohtamaan, kun kaikki on kunnossa. Toivottavasti sinulla asiat selviävät parhain päin.

Päärynä kirjoitti...

Kiitos! Juu...kyllä tässä on nyt ihan muut jutut mielessä kuin treeni tai ruokavalio tai tämä blogin kirjoittaminen :(.

Lady Puntti kirjoitti...

Voimia ihan hirveästi!! Toivottavasti ei oo mitään vakavaa :(

Päärynä kirjoitti...

Kiitos Lady Puntti! Toivotaan! Ensi viikolla on tarkemmat tutkimukset. Pakko oli mennä kalliisti yksityisen kautta, että saa selvyyden nopeasti ja pääsee taas uudella innolla keskittymään oleelliseen eli piukentamiseen ;)