perjantai 22. maaliskuuta 2013

Camel Toe

Eilen sovittelin kaupassa salitrikoita. Taas kerran totesin, että ei ole minun juttuni. En tiedä, olenko sitten ainut ihminen maailmassa, mutta yleensä tuollaiset pöksyt eivät haaroväliäni imartele. Jos käyttäisin trikoita, pitäisi käyttää paitaa, joka ulottuu reisiin asti. Olenkin nyt pitkään käyttänyt tämän jutun takia vain capreja tai shortseja. Jaksan aina ihmetellä salilla, että miksi nämä kaikki muut voivat käyttää trikoita.

Googlettamalla camel toe selvisi, että en ole ainut, jolla on ongelmaa asian kanssa ;). Joskus ihmettelin asiaa kaverilleni, ja hän paljasti kärsivänsä samasta ongelmasta. Olipa hänellä siihen ratkaisukin: pikkuhousunsuoja. Siis haloo!!! En kyllä vapaahtoisesti rupea sellaista käyttämään treenatessa!  Eilen sitten pohdiskelin syytäkin tuohon camel toe -ilmiööni. Voisiko vaan olla niin, että tämä minun iso peräni venyttää ja kiristää trikoita liikaa. 

Kaiken kaikkiaan oikein hyvät Prisma-liivit.

Tästä tuli mieleen toinenkin salivaateongelma: Toisinaan nännit näkyvät ylävaatteiden läpi, vaikka alla olisikin toppi - tosi kiusallista. Tämän ongelman ratkaisin topatuilla treeniliiveillä. Hikoiluttaa enemmän kuin muut topit, joten ostin niitä monet kerralla, jotta ei tarvitse joka päivä pestä liivejä.

Vielä yksi salinolotus: tiedättekö sen tunteen, kun tekee ylätaljaa tms. ja tajuaa, että edellisestä kainaloiden sheivauksesta on jo hetki jos toinenkin ;).

4 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Tulikin mieleeni, että ne pitäs ajella :D.

Laura kirjoitti...

Toi on kyllä niin totta :D Varsinkaan talvella ei tuu ehkä oltua yhtä innokas leikkimään shaverin kanssa.... vaikka ehkä pitäis...

maaya kirjoitti...

http://hardworkoutnoexcuses.blogspot.fi/2013/03/haaste.html
Haaste blogissani, ole hyvä! :)

Päärynä kirjoitti...

Maaya: Kiitos haasteesta :). Vastaan paremmalla ajalla ;).

Mun salilla ylätalja on vielä sijoitettu niin, että siinä vastapäätä toinen tekee samaa liikettä tai ainakin aerobista tekevät tuijottaa suoraan kohti. Jostain syystä juuri siinä laitteella tulee tuollaiset kainaloajatukset mieleen ;):