maanantai 11. maaliskuuta 2013

35. Punnitus

Tämä viikko lähtee nyt paljon paremmilla fiiliksillä liikkeelle. Sain viime viikolla karistettua ihan kiitettävästi sitä kertynyttä turvotusta. Olen tosi tyytyväinen viime viikkoon ruokien suhteen. Sain taas itseni oikeille raiteille :). Tämän viikon tavoite on sitten säilyttää tuo ruokailusysteemi sekä saada liikunta- ja unirytmi kondikseen. 
58,8 kg kg (-1,3 kg)  BMI 22,4 (-0,5)

Tänään olinkin jo salilla. Ei tullut hyvä fiilis, vaikka oli kiva mennä saleilemaan. Taitaa olla yli kuukausi viimeisestä kunnon salitreenistä, ja sen kyllä huomasi :(. En kyennyt tekemään viime kerran painoilla kuin yhden liikkeen, ja toistomäärät olivat kevyemmistä painoista huolimatta pienemmät - en vaan kerta kaikkiaan jaksanut. Oli taas sellainen olo, että en olisi ikinä salilla käynytkään. Kyllähän tästä nopeasti noustaan, mutta keljuttaa :(. 

Kaiken kaikkiaan on kuitenkin hyvä fiilis. Siis on niin ihanaa, kun on valoisaa jo aamuvarhain. Rakastan tätä aikaa! Nyt meitsi herää taas henkiin :).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljonko sun tavoitepaino on?:)

Päärynä kirjoitti...

Päätavoite on kiinteytyminen ja lihaserottuvuus, joten katson sen "lopullisen" painon sitten sen mukaan. Joskus vuosia sitten salilla kovaa treenatessa (eli lihaksiakin oli) 54-55 kg oli sellainen luonnollinen paino. Kävin myös 51-52 kiloissa joskus ja silloin sanottiin, että olen liian laiha. Sellaista en halua.

Haluan kiinteän, mutta lihasta sisältävän kehon. Nyt olen ajatellut, että 55 kilossa tuo voisi onnistua - katsotaan nyt. Nyt on ainakin plösöä vielä niin, että pystyn hyvin muutaman kilon pudottamaan. Mun pituudellahan normaalipainon rajat on 50-64 kg eli nyt olen vielä siinä puolen välin yläpuolella.