perjantai 24. tammikuuta 2014

Uusia tuulahduksia

Eilinen postaus oli minulle pienuudessaan suuri ylpeyden aihe. Kuukauden salitauon ja totaalisen liikkumattomuuden jälkeen olen käynyt tällä viikolla salilla kolme kertaa. Treenikausi on siis avattu, ja siinä sivussa olen tehnyt myös ruokavaliomuutoksen, paluun entiseen treeniruokaani. Miten tämä nyt sitten vihdoin onnistui? Uudet tuulet, joista aiemmin taisin jo vihjata, ovat tuoneet mukanaan uutta energiaa, ja vihdoin olen päässyt ulos neljän seinän sisältä.


Vaihdoin kuntosalia, ja sillä on jo nyt muutaman kerran jälkeen ollut piristäviä sosiaalisia vaikutuksia: Olen sopinut jo parit kaveritreenit. Salilla käy useampiakin tuttuviani. Tämä on ihan uutta verrattuna seitsemän vuoden yksinäisyyteen vanhalla salillani. Tykkään treenata yksin, mutta on kiva tuntea kuuluvansa johonkin joukkoon ja vaihtaa edes muutama sananen treenin aikana.

Suurin muutos on kuitenkin se, että mieheni lähti touhuihini mukaan. Ennen kokkailin yksikseni enkä aina saanut itseäni revittyä salille, mutta nyt kotona on suuri tuki ja hyvä tsemppi päällä. Voin salillakin nyt revitellä, kun on varmistaja omasta takaa ;). On ihan eri asia saada tukea ihmiseltä, joka on mukana hommassa kuin ihmiseltä, joka katsoo kaikkea sivusta. 

Se olisi sitten nukkumaanmenoaika ja huomenna salille :).

4 kommenttia:

aBu Papu kirjoitti...

Jes, nyt vaan hurja tsemppi päälle ja kohti tavoitteita! :) Ihanaa, että olet saanut miehesi tuen - se vie varmasti pitkälle. Sä onnistut kyllä vielä!

Päärynä kirjoitti...

:) Ihan superhyväfiilis nytkin,kun tulin juuri salilta. Kyllä nyt lähtee ;)

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on aika paljon samoja fiiliksiä kuin sinulla. Kiitos tuosta treeniruoka postauksesta, sain hyviä vinkkejä...Saako kysyä, onko ruokavalio näkynyt ruokalaskussa positiivisesti vai negatiivisesti (kahden teinin ja yhden urheilevan miehen kuntoilevana äitinä ja vaimona kyselen)

Päärynä kirjoitti...

Aina ennen ajattelin, että on kallimpaa syödä terveellisesti. Kun nyt taas tuli hetken aikaa ostettua herkkuja ja varsinkin niitä sugarfree juomia niin niillähän vasta hintaa onkin. Tällä ruualla/ruokamäärällä olen täynnä eikä ole tarvetta ostaa mitään naposteltavaa tai käydä ravintolassa syömässä (yhdellä ravintolakerrallakin saa jo arkiruokaa hetkeksi) eli kyllä tässä minun tapauskessa ainakin "säästön" puolelle mennään ;).