sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Vuoden alku

Voisinpa sanoa, että vuosi 2014 olisi alkanut pirteämmissä merkeissä, mutta mieli on ihan yhtä harmaa kuin joulun ja vuodenvaiheen kelikin täällä eteläisessä Suomessa. Muutaman päivän joululoma syömisineen ja istuskeluineen tai pilviset ja sateiset päivät eivät ole tuoneet yhtään lisäenergiaa. Kyllä masentaa ja rankasti :(. Täytyykin hakea varastosta kirkasvalolamppu, jota en jaksanut käyttää syksyllä, mutta jota en myöskään uskonut tarvitsevani enää tähän aikaa vuodesta, kun lumen piti valaista oloa. Mennään sitten eteen päin keinovalon voimin.


Että tällainen piristävä päivä.

Syömis-, liikunta- tai laihtumisasioita en ole jaksanut ajatellakaan, mikä näkyy, tuntuu ja masentaa. Vaateongelma on jo aika iso: Kotioloissa venyvissä collegehousuissa kaikki on ok, mutta julkisille paikoille meneminen aiheuttaa kovaa pinnan kiristymistä. Nekin housut, jotka mahtuvat päälle, täytyy aina istuessa avata, jotta maha mahtuu syliin - yök. Kovia pakkasiakaan en toivo, koska molemmat toppahousuni jumittuvat jo polviin.

Mutta hei, on tässä jotain "positiivistakin", tästä ei tie voi viedä kuin ylös päin….tai siis painon suhteen alas päin. Nyt lähdetään pungertamaan kohti kesää ja aurinkoa. Huomenna on siirtymäpäivä itsensä huolehtimiseen eli pitkästä aikaa salille ja kauppaan ostamaan terveellisiä ruoka-aineita. Uusiakin pieniä positiivisia treenituulia on tiedossa, niistä lisää seuraavalla kerralla.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä harmauteen! Kyllä se innostus sieltä sisältä taas löytyy, olet onnistunut ennenkin. Samoissa fiiliksissä mennään. ;)

Nanna kirjoitti...

Samoja mielenharmauksia olen itse käynyt läpi. Kyllä se keli vaikuttaa paljon ja eipä tuonne ulos paljon tee mieli edes katsella. Tsemppiä kovasti,kyllä se innostus taas löytyy!