sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Huono univiikko

Vatsataudissa maatessani tuli vatvottua (= valvottua) ja onneksi myös jonkin verran selvitettyä ahdistavia asioita. Ihan hirveää, kuinka uni voi jäädä vähiin, jos nukkumaan mennessä hiljaisuudessa kaikki ahdistavat asiat valtaavat mielen. Sitten iskee paniikki, että ei ehdi nukkumaan ollenkaan ennen herätystä. Viikkoni menikin keskimäärin kolmen tunnin yöunilla, ääripäinä 0 unituntia (!!!!) ja hyvin nukutun viime yön 9 unituntia.

Ei ollut näistäkään apua ajatusten pimennykseen.

Tällä viikolla en tehnyt mitään konkreettista terveellisten elämäntapojen hyväksi. Nyt, kaiken tämän vatvomisen jälkeen, on kuitenkin vihdoin sellainen olo, että pystyn ajattelemaan muutakin kuin oman elämäni umpisolmuja. Tästä eteenpäin yritänkin keskittyä positiivisempaan ajatteluun. Lumi toi mukanaan valoisuuden, joten mielikin vähän valaistui siinä samalla.

Kohta poseeraan upeana uimapukumallina (NOT!) uusia aloituskuvia varten ja otan taas kerran lähtömitat. Netti saattaa liittymän vaihdon myötä hävitä juurikin tänään muutamiksi päiväksi, joten voi mennä hetki jos toinenkin ennen kuin saan kuvat tänne asti.


2 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Voi ei... Mä tiedän tuon tunteen. Se on niin kauheaa. Mä itse nukuin koko viime syksyn niin huonosti, että joulukuussa mä olin kuin kävelevä zombie. Tsemppia ja jaksamista.

Päärynä kirjoitti...

Juu…ihan hirveetä hommaa! Mulla meni kanssa loppu vuodesta varmaan 3 kuukautta 4-5 tunnin arkiunilla ja kyllä sitä on silloin ajatus jumissa. Onneksi ei ole tarvinnut useammin mennä töihin ilman yöunta kuten viime viikolla. Tilannetta tosiaan pahentaa se, kun alkaa kaiken muun lisäksi stressaamaan unesta :(.