lauantai 10. elokuuta 2013

Ajatuksia

Mitat on otettu, mutta kiireessä en ole tänne asti ehtinyt kirjoittelemaan niitä. Noususuunta on jatkunut, tosin en nyt muuta odottanutkaan. Tämän hetken tilanne on se, että työkiireiden takia olen viime viikkoina päättänyt ollut stressaamatta liikkumisiani ja syömisiäni. Se tarkoittaa kohdallani valitettavasti sitä, että huonot elämäntavat ovat jatkuneet. Joskus ystäväni on sanonut, että kunhan lopetan syömisten seuraamisen, painoni laskee kuin itsestään. No away, tälläiselle häiriöiselle tuollainen ohjeistus kääntyy ajatuksissa niin, että nyt voi syödä mitä vaan epäterveellistä ja maata sohvalla. No, olen nyt antanut tietoisesti asian olla näin, jotta pääsen yli uuden työn tuomasta alkuhärdellistä ja väsymyksestä. 

Reisi puristettu joulukuun mittaan. Ei ihme, että vanhat housut jumittuvat reisien kohdalle.

Muutosta on kuitenkin tulossa...tunnen sen jo. Tänään koin yllättäen ahaa-elämyksen: Totesin itsekseni, että nyt olen vihdoin sinut itseni kanssa - en syömisieni enkä vähän liikunnan, mutta hyväksyn itseni tällaisena epäonnistujana enkä häpeän takia enää lukkiudu kotiin. Mielialaani on varmasti vaikuttanut sekin, että olen vihdoin alkanut vähän panostamaan ulkonäkööni, väkertänyt hiuksia ja hankkinut sopivan kokoisia vaatteitakin. Ennen tuomitsin itseni lihomisen takia enkä halunnut hankkia isompia vaatteita tai jaksanut panostaa muutenkaan ulkonäkööni. Nyt on sillä tavalla seesteinen olo, että hyväksyn huonojen elämäntapojeni mukanaan tuomat tosiasiat, ja muutosprojektin aloittaminen ei tunnu ahdistavalta, vaan Hitaasti hyvä tulee -mentaliteetti tuntuu oikeastaan kutkuttavalta. Taidan alkaa pikkuhiljaa olemaan henkisesti valmis jatkamaan/aloittamaan elämäntapamuutokseni :).

3 kommenttia:

Eli kirjoitti...

Jes! :) Hyvia ajatuksia taalla.. sulla se on selvasti jo tuloillaan ;)

Teija Krohns kirjoitti...

Syksyinen tervehdys blogistani, siellä odottaa sinua blogihaaste. :D Terkuin http://minunvuosi2013.blogspot.fi/2013/08/blogihaasteeseen-viimein-luvassa.html :D

Päärynä kirjoitti...

Kiitos haasteesta, koitan ehtiä viikonloppuna vastailemaan ;)