keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Voihan pläski!

Salille?
Biitsille?


Nopean takaisin lihoamisen myötä moni asia on taas alkanut tuntumaan todella masentavalta: Vaatteet ovat vähissä, kun sovituskoppipainajaiset eivät kiinnosta. Ei juuri huvita nähdä kavereita. Biitsitkään eivät houkuta. Uuden työn pirteä alkukin epäonnistui, kun joudun taas käyttämään vaatteita, joissa en tunne itseäni viehättäväksi, itsevarmaksi tai edes omaksi itsekseni.

Kuten tämän päivän kuvista näkyy, ei näytä hyvältä paljastavissa eikä peittävissä vaatteissa :(. Tuollaisesta peilikuvasta siis viimeksi kirjoitin. Selluliittiakin on tullut alakroppaan aivan järkyttävästi. 

Noin seitsemässä kuukaudessa plus yhdeksän kiloa vähän päälle 160 senttisessä kropassa! Muutos näkyy - ja kauas. Vertailuksi: jo loppupuolella raskautta olevalle 10 senttiä pidemmälle kaverilleni kiloja on kertynyt samassa ajassa vain seitsemän. Jos en olisi juuri hetki sitten ollut niin hyvässä kuosissa, ei tilanne olisi varmaan yhtä kiduttava. 


Sitä itseänsä!

6 kommenttia:

FaerieS kirjoitti...

Nyt vaan Päärynä tsemppivaihdetta silmään jooko! Tiedät, mikä tepsii kilojen päihittämiseen niin keinot vaan nyt käyttöön :)

Kyllä sieltä vaatekaapista sitten alkaa taas päälle pantavaakin löytymään.

Iiiiiso tsemppihali! <3

Päärynä kirjoitti...

Tsemppihali otettu vastaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Sulla on selkeästi alkanut jo prosessointi - olet siis jo aloittanut :)

Sirpale kirjoitti...

Tsempit kans täältä :)!

Eli kirjoitti...

Mullekkin tuli aivan kamalasti selluliittiä nyt takaisinlihomisen myötä :s

Voisin taas yhtyä suhun tuossa, että ei tee mieli nähdä kavereita.. ei tee mieli mennä minnekään.. vaatteet ei mahdu... :s Pakko tehdä asialle jotain, mutta helppoa se ei ole!!

Toivottavasti nyt pääset hyvään alkuun ja olit kyllä rohkea, kun laitoi omat kuvasi tänne :) Tsempataan toisiamme!!

MiinusKymmenen kirjoitti...

Päivä kerrallaan, Päärynä, tänään olkoon ensimmäinen päivä! Puhtia urakkaan, olet ennenkin osannut sen tehdä :-)