maanantai 22. heinäkuuta 2013

Paha mieli

Tänään näin ulkoillessani sivukuvani kaupan ikkunasta pariinkin otteeseen - itku meinasi tulla silmään :'(. Aivan järkyttävää!!! Kesällä päälleni on mahtunut vain pari vaatekertaa, ja nyt alkaa olemaan nämäkin jo liian pienet. Näin käy, kun luopuu isoiksi jääneistä vaatteista ja lihoo takaisin... Suoraan sanottu aivan paska fiilis tällä hetkellä!!!

3 kommenttia:

Eli kirjoitti...

VOIN NIIN yhtyä sun kirjoituksiin. Tiedän täsmälleen miltä susta tuntuu. Eikä muutosta ole helppo tehdä, mutta se on mahdollista!! :)

Itse rämmin monta kuukautta itsesäälissä ja paino vain nousi monta kiloa viikossa. Mutta se on mahdollista pysäyttää!

Toivottavasti löydät jostain taas motivaatiota jatkaa matkaasi :) Mutta tiedäthän, että nykyinen painosikaan ei ole ylipainon puolella.. Ehkä sinun ei tarvitsekkaan pudottaa painoa vaan yrittää löytää se tasapaino millä saisi painon pysymaan suht samassa :) Tsemppiä joka tapauksessa, äläkä unohda kirjoitella blogiin, se auttaa kummasti tässä projektissa! :)

littlemind large girl kirjoitti...

Täytyy sanoa että täälläkin kuulostaa niin tutulta nuo fiilikset tällä hetkellä :/ Mutta niinkuin vastasin sun kommenttiin, niin me ollaan tehty se ennenkin, joten miksi ei pystyttäisi siihen uudelleen?

Tsemppiä paljon, kunhan alkuun päästään niin kyllä se siitä lähtee rullaamaan hiljalleen ja kohta ollaankin tavoitteissamme (:

Päärynä kirjoitti...

Ollaan juu tehty ennenkin sama pudotus, joten tiedän pystyväni siihen, mutta....tiedän myös, että se matka kestää taas muutaman hetken. Motivoituminen on nyt jostain syystä ihan tuskan takana :/ Ihmetyttää tässä vähän itseäkin, vaikka tiedostan nyt syyt tähän tilanteeseeni.

Kiitos, kun jaksatte tsempata!