sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Viikko 1221.-27.3.2016

MA
kävely 6,1 km 
muokkaus  1 h 

TI
kävely 4,5 km 

KE
tanssi 45 min

TO
kävely 1,6 km 
muokkaus 45 min

PE
kävely 7 km

LA
kävely 9 km

SU
kävely 4,2 km


YHTEENSÄ
kävely 32,4 km
ryhmäliikunta 2 h 30 min


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Asiani ei sinänsä liity tähän postaukseen, mutta haluaisin kiittää sinua ihanasta blogista! Olen lukenut sitä taustalla jo muutaman vuoden ja varsinkin muutoskuvasi motivoivat minua jatkamaan omaa painonpudotustani. Olen täsmälleen saman mallinen kuin sinä, joten kuviesi avulla pystyn edes jotenkin hahmottamaan, miltä voisin näyttää eri painoindekseissä. :) Olen pudottanut syksyllä kuusi kiloa, minkä jälkeen olen pysynyt samassa painossa aika vaivatta. Nyt haluaisin kuitenkin päästä vielä noin kymenestä kilosta eroon. Viiden kilon päässä häämöttääkin jo normaalipaino. :)

Heidi

Päärynä kirjoitti...

Kiva kuulla, jos tästä on ollut hyötyä/iloa sinulle Heidi ja että olet jaksanut seurailla tätä pitempäänkin - meinaan on ollut sellaista jojoilua tämäkin touhu.

On jo iso saavutus se, että olet pysynyt siinä painossa, minkä syksyllä saavutit! Sinulla on siis jo avaimet painonhallintaan, mikä on todella hyvä juttu!! Tiedät, että kun saat vielä painoa pois, osaat se myös pitää pois. Tuossa tarvitsen itse kyllä vielä treeniä ja uskoa itseeni.

Tuntuu, että olen tuttavapiirissäni ainoa tämän mallinen, ja olen monesti mielessäni manannut, että eipä ne toiset tajua, miten vaikea tätä kroppaa on pienentää alaosasta tai miten vaikeaa esim. housujen ostaminen on. Tunnen itseni normaaliksi housuostoksilla vasta reippaasti alle 60-kiloisena, sitä ennen voin sovitella kymmeniä housuja ennen kuin löydän edes jonkinasteisesti istuvat housut. Eikä ole edes koosta kiinni (turha on sanoa, että ostat vaan isompaa kokoa niin mahtuu), vaan tästä haastavasta muodosta - takapuolta on, reidet ulkonevat kovasti, mutta toisaalta vyötärö ei ole samassa suhteessa iso. Ihmisen, jolla on ns. keskipaksu kroppa on vaikeaa ymmärtää tätä. Täällä taas vaahtoan tästä, mutta olen koko aikuisikäni vihannut housuostoksia, mitä kaverini eivät vaan ole pystyneet koskaan käsittämään.

Tsemppiä meille kummallekin. Kävin muuten hakemassa itselleni motivaatiota vanhoista postauksistani. Toivoa on, kun niitä kuvia katselee ja tekstejä lukee ;).

Päärynä kirjoitti...

Heidi: Piti vielä lisäämäni, että kommentistasi sain minäkin lisäpontta! En ole yksin asian kanssa ja tiedän, että siellä ruudun toisella puolella on kanssakiinteytyjä. Jos sinäkin olet nyt saanut tuloksia, jotka pysyvät, on se minullekin mahdollista!

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin inhoan housujen ostamista! En pidä vaatteiden ostamisesta muutenkaan, mutta housuostosten ajattelukin aiheuttaa tuskan hien.

Ihanaa, että sait motivaatiota kommentistani! Me onnistutaan kyllä, kun tehdään muutoksia, jotka pystytään pitämään läpi elämän! Olin itse syksyllä Muutos100-valmennuksessa ja opin sen avulla järkevän syömisen salat. Joulukuussa hölläsin ihan tarkoituksella herkkujen osalta ja niinhän siinä kävi, että vapaampi herkkujen syöminen (3-4 päivänä viikossa) on jatkunut eiliseen asti ja se on estänyt painon putoamisen. Herkkukoukku nappaa kyllä niin helposti mukaansa, että aion nyt palata valmennuksen aikana noudattamaani arkiherkuttomuuteen. :)

Tsemppiä painon pudottamiseen! Seuraan sitä mielenkiinnolla ja voisin kirjoitella myös oman projektini etenemisestä sinulle välillä. :)

Heidi

Päärynä kirjoitti...

Heidi: Meinasinkin laittaa kommenttiin, että ilmoittelehan, miten siellä sujuu ;).