tiistai 15. maaliskuuta 2016

Aika katsoa peiliin

Päätin vihdoin tehdä kroppakatselmuksen. Kuten on tullut todettua, kehonhuoltoni on ollut todella surkeaa. Pikkuhiljaa olen koittanut saada kiinni syömis- ja liikkumisrutiineista, mutta uskomattoman vaikeaa se tuntuu olevan. 

Nyt on vihdoin pakko katsoa peiliin ja saada itseään niskasta kiinni, ihan jo senkin takia, että epäterveellinen ruokavalio alkaa näkymään jo omassa jaksamisessa ja muussakin hyvinvoinnissa. Tässä on nyt kehityskuvat siitä, miten kroppa muuttuu (= ei muutu, ainakaan parempaan) raskauden jälkeen, kun liikkuu ja syö huonosti - raskauskiloja seuraakin äitiyskilot.


10/2015                                3/2016 
1 vko synnytyksestä                         4,5kk synnytyksestä  
74 kg  BMI 28,2               73,9 kg   BMI 28,2

 Muutoskuvat-sivulta löytyvät kaikki kuukausikuvat.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siitä se taas lähtee. Aloittaminen on aina haastavaa mutta kun saa taas rutiinit kuntoon niin liikunta on mielekästä ja palkitsevaa. Tsemppiä!
Eija

Sarah Suomalainen kirjoitti...

Mulla on raskauskilot edelleen vaikka lapsi on jo lähes aikuinen.

Päärynä kirjoitti...

Huomaan, että tämän valoisuuden myötä ajatukset alkavan muutenkin valaistumaan ja alkaa tulla jos sellainen olo, että olen juuri ihan kohta siinä pisteessä, kun saan syömiset ja liikkumiset sujumaan terveellisesti. Nyt olen saanut itseni liikkeelle ja se on jo puoli voittoa.