perjantai 6. maaliskuuta 2015

Ruokaremppaa

Täällä ollaan yhä sairauslomalla - enpä ole montaa viikkoa tänä vuonna ollut töissä. Peruskunto on laskenut huimasti, kun en ole voinut juurikaan liikkua. Ensi viikolla olisi tarkoitus aloittaa kevyt liikunta, mikä tarkoittaa pieniä kävelylenkkejä. Tällä viikolla 500 metriä on ollut huippusuoritus liikunnan saralla, joten haastetta riittää.


Ruokapuolella olen koittanut tehdä parannuksia. Tuntuu vain koko syöminen niin sekavalta, kun vatsan kanssa on ollut koko sairauslomani ajan ongelmia. Koska paikoin olen kärsinyt kovistakin vatsakivuista, jossain vaiheessa en meinannut saada mitään kurkusta alas, jossain vaiheessa vain tietyt tuotteet maistuivat jne. 

Ei niin esteettisiä, mutta hyvän makuisia sipulilihapullia.

Ruokakaapit ovat alkaneet täyttymään kotimaisesta ja mahdollisuuksien mukaan luomuruuasta. Eilen teimme mieheni kanssa lihapullia ja kukkakaalimuusia eli koitamme todella jättää kaikki einekset ja siirtyä taas puhtaampiin vaihtoehtoihin. Myös leipä jää jatkossa kaupan hyllylle. Muuten en ole syömisiäni seurannut, vaan nyt ensisijainen pyrkimys on päästä vatsan kanssa yhteisymmärrykseen: saada ruokahalu ja ruokarytmi kuntoon sekä syödä monipuolisesti ja terveellisesti.

4 kommenttia:

aBu P kirjoitti...

Toivottavasti vointi alkaa olla edes hiukkasen parempi. Nyt vaan sen kunnon mukaan hiljalleen liikkeelle ja ruokailua paremmaksi. Muista, ettei mihinkään ole kiire vaan rauhassa. Tsemppiä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kun tunnut voivan paremmin.Itse tehty ruoka on kylla parasta - vajavaisemmillakin taidoilla tehty, viittaan itseeni - tietääpä ainakin mitä suuhunsa laittaa.Nyt on aurinkosäitä luvassa,pienet mukavat kävelyretket varmaan piristävät. Paranemista ja hyvää mieltä t.
Eija

Helzu kirjoitti...

Tsemppiä sinulle. On ilo lukea blogiasi, vaikka elämä ei aina olekaan ruusuilla tanssimista.

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä, toivottavasti asiat ovat jo parempaan suuntaan!