perjantai 9. tammikuuta 2015

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa

Viime kesänähän tein innoissani vaatekaapeilleni totaalisen inventaarion ja kaikki isomman koon vaatteet lähtivät kirppikselle tai roskikseen. Nyt kaappini pursuavat XS-S koon yläosia sekä 36-38 -koon housuja. Ja mikähän se tämän hetken vaatekokoni sitten onkaan? Paidoissa M ja housuissa 40-42! Juuri tällä viikolla painin sovituskopissa ja jouduin ostamaan 42-koon housut. Viime kesän vaateshoppailuihin käytin varmaan seuraavan viiden vuoden vaatebudjettini, joten kukkaroni (ja psyykeeni) ei kestäisi yhtään uusia isomman koon vaatehankintoja.

Seuraava kuvasarja valaisee hyvin vaatakaappini ja kroppani epäsuhtaisuutta (paidan helma on laitettu erilailla, oikeasti se olisi kyllä mahtunut mahan päälle). Eipä tuo viime kesänä ostettu bikinin alaosakaan kovin kauniilta näytä tässä pullamössökehossa.


Elokuu 2014                 Tammikuu 2015
Viime postauksen kuvat on otettu aamupäivällä tyhjällä vatsalla, joten ne eivät annan täysin realistista kuvaa olotilastani. Yleensä päivän aikana mahani on reippaasti ulompana kuin rintani ja olo kyllä kaikin puolin turpea.

Nyt parissa viime postauksessa on siis nostettu kissa pöydälle ja esitelty hävettävä ja itseaiheutettu tilanne. Tällainen olotila on epäterveellisen ruokavalion ja oikeastaan täyden liikkumattomuuden tulosta. Mutta...olkoon tämä viimeinen lihomismärehminen ja käännän katseeni positiivisempiin asioihin.


Ei kommentteja: