keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Harjoitukset jatkuvat

Synnytyksestä alkaa olemaan parisen kuukautta. Täällä on eletty vain arkea ilman vapaa-aikaa, joten liikunta tulee täysin vauvan kantelusta yms. Vaatteiden perusteella - vaa'alla en ole käynyt viikkokausiin - kroppa ei ole ainakaan kiinteytynyt ja pakko todeta, että loppuvuoden tavoitteetkin ovat vielä hakusessa. Vuorokaudessa ei ole nyt mitään rytmiä, ja yleensä pääsen nukkumaan vasta klo 3-6 aamulla. Tällaisessa kaaoksessa ja väsymyksessä on todella vaikea saada tehtyä muutoksia. Harjoitukset siis jatkuvat...

Huomasin, että omalla kuntosalillani on vauva-äitijumppaa, joten ehkä suuntaan sellaiseen kevätpuolella. Kuntosalikortti on nyt jäädytettynä, ja tammikuussa saan sen taas käyttööni. Olen myös pohtinut, mitä saliharrastuksen kanssa tekisin: Jäsenyys maksaa ihan kiitettävästi, enkä tiedä kuinka aika riittää saleiluun. Minun luonteellani salille pitäisi päästä mielellään neljä kertaa viikossa, 1-2 kertaa viikossa on yhtä tyhjän kanssa siihen vaivaan nähden - mieluummin sitten tehovaunulenkkeilen vauvan kanssa sen ajan.

Joulukin lähestyy jo hurjaa vauhtia. Ainoat lahjatoiveeni liittyvä minun ja vauvan liikkumisen sponsoroimiseen: Toivon saavani tukea nastakenkien hankkimiseen, jotta pääsisin liikkumaan turvallisesti myös kantorepun kanssa. Lisäksi toivomme vauvan kanssa sponsoriapua vauvauintiin, jos vaikka sellaiseen ryhmään onnistuisimme pääsemään.

Hyvää joulunodotusta!

6 kommenttia:

Zella kirjoitti...

Hyvää Joulua :)

Iris kirjoitti...

Moi! Vanha lukijasi vuodelta 12-14 ilmoittautuu. Itse oon pitänyt 1,5v blogitaukoa mutta yritän aktivoitua nyt. Mullakin on takana raskaus, synnytys ja vauva-arki. Meillä on 5kk lapsi ja arki on mennyt vauvan rytmin mukaan. 4kk iästä alkoi tulla selkeämpi päivä-yö. Tsemppiä toivotan! Ja hyvää joulua & uutta vuotta :)

Päärynä kirjoitti...

Zella ja Iris: Kävinkin teitä moikkaamassa blogeissanne ;)

Sarah Suomalainen kirjoitti...

Voimia sulle tuohon pikkulapsiaikaan. Pitää muistaa olla myös itsekäs, niin sitten jaksaa olla parempi äitikin, kun on itse kunnossa.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä sinulle kuuluu? Oletko päässyt vauvelin kanssa yhtään liikkumaan ? Kovasti inspiroivaa blogiasi kaipailen, vaikka toki ymmärrän ellet ehdi tai jaksa postailla. Ihanas kevättä sinulle ja vauvallesi :)
Eija

Päärynä kirjoitti...

Eija: Kiitos kovasti, hyvää tänne kuuluu! Kommenttisi innoittamana päätin, että viikon sisään kirjoitan kyllä kuulumisia - ehkäpä jo tänään :).