tiistai 15. syyskuuta 2015

Pungertamista

Kyllä sitä viime viikollakin tuli kummasti käveltyä, vaikka muutamana päivänä en oikein meinannut saada mitään aikaiseksi. 

Niin sanottuun normaaliin olotilaan verrattuna jo lenkille lähteminen on nykyään paljon  työläämpää kuin ennen. Pukeutuminen kestää turhauttavan kauan. Extravarusteina minulla on nykyään tukivyö ja kompressiosäärystimet. Varsinkin sukkien, säärystimien ja kenkien pukeminen on työlästä, koska maha haittaa kumartelua. Ja voi sitä vessasäätöä ennen lähtöä, käytännössä käyn yleensä kaksi kertaa pukeutumisen aikana vessassa. Nykyään "treeniini" voi laskea myös pukeutumisen ja riisuutumisen, sen verran pungertamista ne vaativat ;).

4 kommenttia:

This Corner of the Earth kirjoitti...

Hihi, ihana tuo pukeutumis- ja pissiruljanssi :-) Hienosti oot kyllä liikkunut! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä laitetta/ ohjelmaa käytät liikuntasuoritusten tallentamiseen?

Päärynä kirjoitti...

Varsinkin säärystimien laittamisen/pois ottamisen kanssa on aikamoista, koska ne täytyy kuitenkin olla suht kireät, jotta toimivat, kuten on tarkoitus.

Käytössäni on Suunto Ambit -kello (sis. gps), josta syötän tiedot tietokoneelle. Jos GPS-kello joskus unohtuu, kuljetun matkan näkee hyvin Eniron/Fonectan reittipalvelulla :). Sport Trackerin kilometrimäärät heitti joskus käyttäessäni jostain syystä niin paljon, että sitä en käytä edes "hätätilanteessa".

Sarah Suomalainen kirjoitti...

Sitten kun on mukuloita, niin sitten niitä pissattaa ja ne karkailee tai jännittää kroppansa eikä saa haalaria päälle... välillä iskee känkkäränkkä.

Että vähän erilaista...