PÄÄRYNÄ

Tämä blogi kertoo 35++ Päärynän matkasta kohti tasapainoisempaa elämää treenin ja ruokavalion avulla. Mukaan on mahtunut treenin ja ruokavalion suhteen sekä on- että off-kausia sekä viimeisimpänä massanlisääjänä raskaus ja vauva-arki. Blogin aikana paino on heittelehtinyt laidasta laitaan, tässä vuosien huiput ja pohjalukemat:
  • 2012 heinäkuu 65 kg ja joulukuu 56 kg
  • 2013 syyskuu 68 kg ja marraskuu 63 kg
  • 2014 tammikuu 68 kg ja kesäkuu 56 g
  • 2015 tammikuu 64 kg ja lokakuu 82 kg (raskauspaino)

Jatkossa on tarkoitus saavuttaa elämään balanssi ja raskauden jälkeen palautua siihen hyvänolon tilaan, johon pääsin ennen raskautta.


4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hih, ihana kuvasarja! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mietin oman blogin (päiväkirjan) aloittamista ja kuvittelin millainen siitä voisi tulla. Nyt huomasin että blogini onkin jo olemassa ja tuntuu kuin varastaisin "idean" jos nyt omani aloitan=(.. Tyyli osuu kohdalleen ja tuo päärynäkuvasarja on aivan ihana:) Toivotan onnea projektiin joka on kuvien prusteella edennyt jo hyvin!

Päärynä kirjoitti...

Anonymi: Jotenkin on mennyt tämä kommentti ihan ohi silmien… Aloitan kuule vaan bloggailu, jos kiinnostaa. Maailma on niin täynnä blogeja, että aina niistä yhtäläisyyksiä löytyy ;). Kyllä niistä sitten omanlaisia muokkaantuu.

Emppe kirjoitti...

Heips, eksyin sun blogiisi ja liityin lukijaksi ! Itelläni 60kilon painonpudotus takana ja nyt tavoitteena kiinteytyä ja saada lihasta! Tsemppiä sulle !! :)

http://twistedbigmind.blogspot.fi/