lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuosi 2017 ja homma haltuun


Vieläkään en luovuta tämän blogin suhteen, vaikka muutaman kerran olen jo unohtanut koko blogin olemassaolon, niin laiskasti olen kirjoitellut viimeisen vuoden aikana. Arki ei ole täysin asettunut uomiinsa, ja asumme yhä väliaikaisasunnossa. Jatkuvat pettymykset ja epätietoisuus kotimme remontin valmistumisesta ovat suoraan sanottuna masentaneet, eikä oma hyvinvointi ole kiinnostanut. 

Valon pilkahdus pimeässä.

Päätin kuitenkin, että nyt saa riittää tämä itsesäälissä rypeminen. Kaikki on oman arjen suhteen mennyt päin seiniä kesästä lähtien, mutta perusasiat ovat ihan kunnossa. Jostain syystä olen kuitenkin jumittunut ajatukseen, että vasta kun pääsen omaan kotiin, pystyn keskittymään elämääni. Koska tämä elämänvaihe nyt venyy ja vanuu, niin pitää ottaa itseä vihdoin niskasta kiinni. Mikäs sen parempi ajankohta kuin uusivuosi!

Haluan tehdä vuodesta 2017 mitä parhaimman. Haluan keskittyä elämästä nauttimiseen hyvässä kunnossa. Nyt koen, että psyykkinen puoli on se, mikä pitää ottaa ensin haltuun, mutta fysiikassakin riittää tehtävää. Vuonna 2017 laitan kuntoon siis pään, kropan ja sen tulevan kodin, jonka "marittamista" jo kovasti odotan.

Myös teille kaikille lukijoille tsemppiä ensi vuoteen (joka alkaa 7 minuutin kuluttua)!

3 kommenttia:

Zella kirjoitti...

Hyvää alkanutta vuotta ja tsemppiä ryhdistäytymiseen - täällä samat suunnitelmat....jälleen kerran :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että kirjoitit pitkästä aikaa! Mä oon ollu koko vuoden 2016 jumissa painoni kans mut nyt tein päätöksen, että vuoden 2017 pudotan painoa hitaasti ja varmasti ilman vippaskonsteja, ilman ulkopuolisia valmennuksia jne. Etsin sellaisen tavan syödä, liikkua ja levätä, että paino putoaa noin 10 kg vuoden aikana ja että pystyn pysymään saavutetussa painossa jatkossakin ilman valtavia ponnistuksia. Liikunnan osalta aion kerrankin rakentaa rapistuneen juoksukuntoni maltilla, joten syksyllä olen taas puolimaratonin lähtöviivalla muutaman välivuoden jälkeen.

Hyvää alkanutta vuotta Päärynä! :)

Heidi

Anonyymi kirjoitti...

Kaipaan niin sun postauksia! Palaathan takaisin ihanan rehellisellä otteella. Itse laihduin nyt lasten jälkeen (2vpienin) 15 kiloa,joista osa hiipinyt nyt takaisin. Nyt yritän saada niitä pois. Miten mä taas laihdutan näitä samoja kiloja :/ Kaipaan sun vertaistukea.Jos sä pystyt siihen taas, niin mäkin!