perjantai 15. huhtikuuta 2016

Mittakuvat 4/2016

Eipä ole kuudessa viikossa tapahtunut kropassa näkyvää eikä tuntuvaa muutosta. Näiden viikkojen aikana olen liikkunut paljon: kävellyt 153 kilometriä ja jumppaillut 13 tuntia. Ruokailuja aloin parantamaan vasta viikko sitten, joten ei ihme, että tulokset ovat laihanlaisia, sanotaanhan ruokavalion osuuden laihduttamisessa olevan 70 prosenttia.


3.3.2016                             13.4.2016 
73,9 kg  BMI 28,2               72,0 kg   BMI 27,4
lievä lihavuus                                             lievä lihavuus


Tehty työ ei ole kuitenkaan mennyt hukkaan, vaikka tuloksia ei vielä ole havaittavissa. Kuntoni on parantunut, minkä takia on mukavampaa treenata ja voin jo alkaa koventamaan treenejä. Ihrakerroksen alle on toivon mukaan alkanut kertymään lihasta, joka jossain vaiheessa tulee näkyviin. 

Muutosta on tapahtunut myös pääni sisällä. Tuntuu, että nyt on oikea hetki muutokselle. Nyt olen todella motivoitunut, innostunut ja fyysisesti sekä henkisesti valmis muutokseen. Kuukauden kuluttua pitäisi jo näkyä kuvissakin eroa!  


Muutoskuvat-sivulta löytyvät kaikki kuukausikuvat.

2 kommenttia:

Laiskiainen kirjoitti...

Mä kyllä väitän näkeväni noissa kuvissa eroa. Ootko "katsonut" miitanauhan kanssa.

Hienoa, wttä pää on lähtenyt mukaan! Itselleni käy usein niin, että sinnikkyydellä pääsen jonkin aikaa eteen päin, mutta kun pää ei oo matkassa hyytyy menoa!

Iloa ja valoa arkeen!

Päärynä kirjoitti...

Olisi kyllä hienoa, jos edes pientä muutosta parempaan olisi havaittavissa - itse en valitettavasti sitä huomaa.

Mittanauhaa en tällä kertaa jaksa ottaa käyttöön, aiemminhan se on ollut mukana, mutta oli yllättävän rasittava homma, vaikka sitä mittailikin vain kerran kuukaudessa.

Valoisaa kesän odotusta sinullekin!