torstai 28. huhtikuuta 2016

1. tavoite saavutettu


Tuloksia toivon erityisesti kiinteytymisen sekä kunnon ja mielialan kohoamisen suhteen. Näin alkuun, kun ylimääräisiä kiloja on vielä reippaasti, seuraan kuitenkin myös painoani, koska siten olen kartalla, toiminko oikein. Vaaka siis näyttää suuntaa, mutta ei ole varsinaisesti se asia, mitä vastaan taistelen - tavoittelen hyväkuntoista kehoa enkä laihuutta. 

70,1 kg (-1,8 kg) BMI 26,7 (-0,7)
lievä lihavuus

Tämän päivän painostani voin todeta, että suunta on oikea ja ensimmäinen painotavoitteeni, vappuviikolla 70-alkuinen painolukema, on saavutettu. Vielä on kuitenkin paljon parantamisen varaa: liikunta ja herkuttelu on otettu nyt hallintaan, mutta se muu vaatii näemmä todella paljon työtä.

4 kommenttia:

Zella kirjoitti...

Hyvä, hyvä - samaa rataa vaan ja palikat loksahtelevat paikoilleen kyllä :) Minäkin pistin pystyyn erikseen kuntoblogin, se kun kummasti kannusti silloin kolme vuotta sitten pudottamaan yli kahdeksan kiloa...eli jälleen sama projekti ihan julkisesti alkaa ensi viikolla. Hauskaa vappua !

Päärynä kirjoitti...

Hei Zella!
Jee....pääsen seuraamaan sinunkin kuntoprojektia. Kyllä tämä bloggailu nyt on auttanut minuakin, vaikka toki kaikki on omasta mielestä kiinni. Tsemppiä ja hyvää vappendaalia sinullekin!

Laura kirjoitti...

Hienoa Päärynä! :)

Päärynä kirjoitti...

Kiitos Laura! :)