tiistai 4. marraskuuta 2014

Täällä ollaan

Tulin taas vain ilmoittamaan, että hengissä ollaan. Sairastelusta on jäljellä enää pikkunuhaa ja -yskää. Tutkimuksista papereihin merkittiin vain kysta, josta ei ole haittaa, joten silläkin saralla kaikki hyvin. Nyt on vielä päällä lääkitys, joka aiheuttaa päivittäistä päänsärkyä ja huimausta. Parin huimauskohtauksen jälkeen sain siitäkin tekosyyn olla rehkimättä liikaa eli välttää salia. Ensi viikolla on parin asian death line, ja sen jälkeen olen päättänyt ottaa itseäni lopullisesti jenkkakahvoista kiinni ja laittaa itseni kondikseen. Joulukuussa pitäisi mahtua juhlapukuunkin, kun on tuttavaparin häät tiedossa, joten se olkoon sitten yksi motivaattori. 

Tällä välin, kun olin pois omalta sivultani, oli taas tullut kannustavia viestejä. Ne oikeasti helpottaa oloa, vaikka tässä nyt kehnosti edetäänkin. Kiitos kaunis :).

3 kommenttia:

Sarah Suomalainen kirjoitti...

Mullakin olisi deadlineja, mutta olen keskittynyt syömään terveellisesti ja liikuntaan. Joo, sinällään hyvä, mutta kun ne muunkin elämän haasteet pitäisi hanskata. Miksi ei voi ehtiä ja pystyä kaikkeen?

Zella kirjoitti...

Iik, mulla ei ole mitään deadlineja, olen suorastaan tylsistynyt....mutta SILTI en saa itseäni otettua niskasta kiinni. Syytän marraskuuta !! :)

Päärynä kirjoitti...

Marraskuun pirulainen se joka vuosi tulee pilaamaan kaiken ;). Mulla on kyllä aina sellainen syysmasennus, että oksat pois. Tekee mieli olla vaan neljän seinän sisällä. Pakko koittaa heräillä, että jaksan jouluun asti.