lauantai 20. huhtikuuta 2013

Fitnessfiilistelyä

Tämä viikko on mennyt motivaatiota hakien. Olen kolunnut juttuja Fitness Classicista ja muutenkin selaillut salijuttuja netistä. Fitfarmin fb-sivulla on ollut kiinnostavaa/ärsyttävää väittelyä ennen ja jälkeen -kuvista. Joillakin ihmisillä on uskomaton käsitys muun muassa siitä, että bikinifitnessvartalo näyttää anorektikon vartalolta! Eiköhän tuo lihasten määrä ja ruokavalio ole näissä kroppatyypeissä aika erilainen. Kun kisaajien blogikuvia katsoo kisaviikon alussa, niin näyttävät ilman maalia ja sitä lopputiritystä inhimillisemmiltä. Moni ei tunnu tajuavan, että tuolla lavalla kroppa onkin vedetty hetkeksi äärimmäisen kuivaksi.

Arvostan kaikkea sitä työtä, mitä eri fitnesslajeihin osallistuneet naiset ovat tehneet kroppansa eteen. Omaan makuuni bikinifitness on se mieluisin (lihakset ovat vielä suhteellisen pienet). Kade olen kuitenkin kaikille, jotka saavat itsensä treenaamaan kovaa ja saavat polttavat läskiä lihakseksi ;).Saliaiheet siis kiinnostavat, mutta edelleen on vaikea lähteä itse treenaamaan. Kaikki tämä on yllättänyt, koska yleensä keväällä olen pirteimmilläni. Ei vaan mene jakeluun, kuinka syksyn pimeillä treenit sujuivat, vaikka normaalisti silloin alan kömpimään peiton alle "talviunille". Nyt on vaan veto niin pois, enkä tunnu löytävän uutta puhtia mistään, vaikka tiedän, että pirityisin heti, kun alkaisin vaan liikkumaan. Mikä lie itsetuhovaihe onkaan päällä :(. 

Näyttää siltä, että tämän kaiken takia blogikin elää nyt tällaista hiljaiseloa - ei ole jaksuja kirjoitellakaan. Toivottavasti tämä "lukko" tästä aukeaa. Kauhulla olen mielessäni tehnyt muutamalta kuukaudelta salikertojen hinta-arvioita. Kuulun sen verran kalliiseen ketjusaliin, että  tämän vuoden treeneille on tullut kyllä aika hurja kertamaksu!!! 

2 kommenttia:

FaerieS kirjoitti...

Jos ottaisit jonkun pienen kerta tavoitteen viikolle salilla käymiseen? Auttaisko se yhtään :)

Mulla tsemppas myös salille menoa se, että sitten testailin löytämiäni liikkeitä käytännössä ja niiden kanssa sitten rakentelin ohjelmankin itselleni.

Mä myös pidän bikinifitness kroppien rakenteesta ja ihailen sitä työtä mitä sen saavuttamiseksi on tehty. Toivoisin, että oma kroppakin saman suuntainen olisi joku kaunis päivä :)

Julbu J kirjoitti...

Haaste heitetty!:)

http://elamakondikseen.blogspot.fi/2013/04/haaste.html